15 Şubat 2014 Cumartesi

Turkcell Superonline’dan ASUS tablet hediye

Turkcell Superonline’dan ASUS tablet hediye
Turkcell Superonline, fiber internete terfi eden müşterileri için ASUS MeMO Pad 8 hediyeli bir kampanya başlattı. Turkcell Superonline’ın 50 Mbps hız - 150 GB hız alanı ve üzerindeki paketlerine abone olanlar, Türkiye’de yalnızca Turkcell Superonline tarafından müşterilerine sunulan 8 inç ekranlı ve 8 GB kapasiteli ASUS MeMO Pad 8 tablete ücretsiz sahip oluyor.
Turkcell Superonline’da 50 Mbps hız - 150 GB hız alanı ve üzerindeki fiber internet paketlerine abone olan tüm mevcut ve yeni müşteriler, ASUS MeMO Pad 8 tablet kazanıyor. Tek elde kullanılabilen en büyük ekranlı tablet olan ASUS’un 8 GB kapasiteli MeMO Pad 8 modeli, Türkiye’de ilk ve tek olarak Turkcell Superonline tarafından müşterilerine sunuluyor.
Dört çekirdekli işlemciye sahip ASUS MeMO Pad 8, Android 4.2 işletim sistemiçift hoparlörlü SonicMaster ses sistemi, Micro SD kartlarla artırılabilen hafızagün ışığında rahat kullanım içinparlaklığı artırılmış HD ekranı5.0 MP arka ve 1.2 MP ön kamerasıyla dikkat çekiyor.
Kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.
30 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli 24 ay taahhütlü kampanyanın, geçerli olduğu paketlere ilişkin bilgiler şöyle:
HIZHIZ ALANIAYLIK ÜCRETTABLET ÜCRETİ
100 Mbps250 GB99 TLHediye
50 Mbps150 GB69 TLHediye
Üstelik isteyen Turkcell Superonline müşterileri internet faturasına ek 25 TL ödeme seçeneğiyle de bu son teknoloji tablete sahip olabilecek.
Aramalar: Turkcell Superonline,Turkcell Superonline ASUS Tablet,Turkcell Superonline ASUS Tablet Hediye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder