21 Kasım 2013 Perşembe

Bu hafta vizyona giren filmler!

Bu hafta vizyona giren filmler!

Bu hafta biri yabancı 3 film vizyona girecek. Ayas, Erkek Tarafı Testosteron, Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak

Ayas
Altı yaşındaki Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmde, Ayas'ın akrabalarıyla dolu apartımanına ve İstanbul sokaklarında yaşadığı eğlenceli maceralara konuk oluyoruz. Film, seyirciyi Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanısıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle tanıştırıyor ve geleneksel sokak kültürü ve oyunlarına davet ediyor.
Ayas, Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahip. Çizgi film karakteri Pepe'nin maceralarına ele alan çizgi film serisinin yaratıcısı olan Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu'nun yapımını yürüttüğü projenin başında şirketin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç yer alıyor.
Erkek Tarafı Testosteron
Katıldıkları düğünün iptal olmasının ardından soluğu bir restoranda alan yedi erkeğin aralarında geçen uzun bir sohbeti kameraya yansıtan film, erkeklik hallerine ve kadının bu dünyadaki yerine odaklanıyor. Tiyatro seyircisi tarafından beş yıl boyunca büyük bir ilgiyle karşılanan Testosteron isimli tiyatro yapıtından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Atlıkarınca ve Başka Dilde Aşk filmleriyle tanıdığımız genç yönetmen İlksen Başarır üstleniyor. Filmin başrollerinde ise Mert Fırat, Onur Ünsal, Timur Acar, Emre Karayel, Tuna Kırlı, Metin Coşkun ve Cihan Ercan yer alıyor.
Katniss Everdeen'ın futuristik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen sürükleyici maceraları devam ediyor. Genç kadın bu sefer "Quarter Quell" için yarışıyor.
Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
Açlık Oyunları'nı beklenmedik bir başarıyla kazanmayı başaran Katniss ve partneri Peeta, evlerine dönüp bölgeler arasında yapacakları 'Zafer Turu'nu beklemektedirler. Ancak President Snow'un şeytani planları zafere gölge düşürecek cinstendir. President Snow, sadece 25 yılda bir yapılan ve eski Açlık Oyunları kazananlarının yer aldığı 'Quarter Quell' adlı yarışı bu sene gerçekleştireceklerini duyurur. Panem'i belki de sonsuza dek değiştirecek olan bu yarışın District 12 adayı bir kez daha Katniss olacak, Peeta ise hayatını bir kez daha riske atarak ona yardım etmeye karar verecektir.
Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor. Suzanne Collins'in romanından bu sefer beyazperdeye uyarlayanlar ise Küçük Gün Işığım filminin senaristi Michael Arndt ve 127 Saat'e imza atan Simon Beaufoy.

Etiketler:Haftanın Filmleri,Vizyondaki filmler,Sinemalar,Ayas, Erkek Tarafı Testosteron, Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak,Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak izle,Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak full izle,Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak türkçe dublaj,Erkek Tarafı Testosteron izle

Blogger Eklentileri - Teknoloji Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder