27 Kasım 2013 Çarşamba

Samsung Galaxy S5’e Ait Yeni Bilgiler Var!



Teknoloji severlerin merakla beklediği Galaxy S5 gün geçtikce yeni bilgilerler karşımıza çıkıyor. Bu sefer yabancı bir siteden bulduğumuz bilgileri yayınlaycağım. Bulduğum sitede işlemci yapısından, ekran özelliklerine kadar bir çok alanda bilgi veriyor. Buyrun bulduğumuz bilgiler;

Akıllı telefon kullanıcılarının beğenisini kazanan ve kısa sürede satış rekorları kıran Galaxy S4’ün izinden gitmeye hazırlanan Galaxy S5 hakkında yeni söylentiler yer alıyor. Performans konusunda kullanıcı eleştirilerini dikkate alan Samsung, yeni nesil akıllı modelinde 64-Bit işlemci kullanmaya hazırlanıyor.

Her yıl yaz aylarında tanıtılan yeni nesil Galaxy Sx modellerine ait görseller ve özellik dedikoduları, Aralık aylarında sızdırılmaya başlıyor. Alüminyum kasanın, 64-Bit işlemci mimarisinin ve 2K ekran çözünürlüğünün başrol oynadığı sızıntılar şimdiden konsept videolara dönüşüyor.

Kavisli alüminyum kasaya, 5 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğündeki Super AMOLED ekran teknolojisine sahip olması beklenen Galaxy S5, 8 çekirdekli 64-Bit mimarili bir işlemciyle karşımıza çıkabilir.

3 GB Ram, 4000 mAh batarya gücü ve 4K video kaydı yapabilen 16 Megapiksel kameraya sahip akıllı modelin, Android 4.4 KitKat veya Android 5.0 ile görüleceği öne sürülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder