15 Kasım 2013 Cuma

İhtiyaçlarınız İçin Kredi Kolaylığı


Bu ay kredi kartınız çok mu yüklü geldi? Aracınız hiç beklemediğiniz bir anda size acayip bir masraf mı çıkarttı? Evlilik yıldönümünde eşinizi tatile mi götürmek istiyorsunuz? Okul gezisi mi var? Yılbaşında arkadaşlarınızla güzel bir yerde kutlama planı mı yapıyorsunuz? Artık akıllı bir telefon alma zamanınız geldi mi? Daha keyifli bir mekan yaratmak için oturma odanızı baştan mı dekore etmek istiyorsunuz? Yoksa arabanızı mı değiştirmek istiyorsunuz?
İhtiyaçlar saymakla bitmez. Yüklü masraflarınızın altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız eğer banka kredisi alabilirsiniz. Banka kredileri her ihtiyaca cevap verebilmektedir. Üstelik çok yüksek miktarlarda kredi çekmeyecekseniz eğer kefil ve evrak da gerekmiyor. Sadece tc kimlik numaranızı sms ile göndermeniz yeterli olmakta. Bu şekilde önbaşvurunuzu yapmış oluyorsunuz. Cep telefonunuza kredi onayınız gelince istediğiniz şubeye gidip kredinizi çekebilirsiniz.
Kredi başvurusu yaparken, kredi hesaplama aracı sayesinde aylık ödemelerinizi hesaplayabilirsiniz. Böylece bütçenizi aşmayacak şekilde, kredi almış olursunuz. Borcunuzu azar azar öderken hiç sıkıntı çekmezsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder