29 Ocak 2014 Çarşamba

2013 yılının en çok indirilen Android uygulama ve oyunları!

2013 yılının en çok indirilen Android uygulama ve oyunları!

İşte Google tarafından açıklanan “2013 yılının en iyi Android uygulamaları” ve kullanıcılar tarafından seçilen “2013 yılının en iyi Android oyun ve uygulamaları” listesi.
Umano: News Read to You
Umano: News Read to You, tamamen ücretsiz bir sesli haber okuma uygulamasıdır.Yazılı haber uygulamaları ile robot seslendirmeli haber uygulamalarından farklı olarak gerçek insan seslendirmeleri ile önemli haberleri takip edebilmenizi sağlayan uygulama dünyanın pek çok haber kaynağından makaleleri bir araya getirerek temiz bir seslendirme imkanı sunmaktadır.
Duolingo: Learn Languages Free
İngilizce, Almanca, Fransızca, Portekizce, İtalyanca, İspanyolca gibi dilleri öğrenebileceğiniz eğitici ve eğlenceli üstelik tamamen ücretsiz bir Android için Yabancı Dil Öğrenme Uygulamasıdır.
Wunderlist - To-do & Task List
Wunderlist, günlük yapılması gerekenler listelerinizi yönetmenin ve paylaşmanın en kolay yoludur. 
Toca Hair Salon
Başta çocuklar olmak üzere yediden yetmişe hemen herkesin sevdiği ve dünya genelinde milyonlarca kez indirilen popüler bir saç tasarım oyunudur.
Dokunmatik ekran üzerinden karakterlerin saçlarını kesebilir, şekillendirebilir ya da boyayabilirsiniz. Diğer yandan kurutma gibi farklı saç tasarım araçları da oyunda yer alıyor. On iki farklı saç renginin kullanılabildiği oyundaki sesler de oldukça gerçekçi.
We Heart It

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanın fotoğraflarını paylaştığı bir fotoğraf paylaşım topluluğu sitesidir. Ayrıca We Heart It Android uygulaması yardımıyla birbirinden güzel fotoğrafları keşfederek, bunları koleksiyonlar halinde düzenleyebilirsiniz. 
Runtastic
Runtastic, Android cihazlarınızı kişisel fitness asistanlarına dönüştüren başarılı bir sağlık ve fitness uygulamasıdır. İçerde ve dışarda yapacağınız, koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktivitelerinizde en büyük yardımcınız olacak olan Runtastic sayesinde istikrarlı olarak spor aktivitelerinizi devam ettirebileceksiniz.
Eğer koşu, yürüyüş, bisiklete binme gibi spor aktiviteleriyle uğraşıyorsanız, Runtastic adlı uygulama mutlaka Android cihazınız üzerinde yer almalı.
The Whole Pantry
En yeni yemek tarifleri ile sağlıklı yaşam adına birbirinden kaliteli makaleleri bulabileceğiniz The Whole Pantry uygulamasını ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.
Her ay düzenli olarak güncellenen içeriği ile sağlıklı yaşam alanında bir ilk olan bu uygulamayı ücretsiz olarak Android telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz.
theScore: Sports & Scores
Tam bir spor tutkunu musunuz? Futboldan basketbola tenisten hentbola tüm spor dallarındaki skorları takip mi etmek istiyorsunuz? Bu program tam da sizin için yapılmış. Canlı canlı tüm sonuçlar android telefonunuz sayesinde anında cebinizde. Tüm dünyada sporun kalbi cebinizde atacak.
Magisto Video Düzenleyici
Magisto Video Düzenleyici, uygulaması var olan videolarınızı düzenleyerek kayıt imkanı sunan bir yazılımdır. Uygulama, kullanıcılara var olan fotoğraflarınız ile yeni video klipler, slayt düzenleri ve var olan videoları ilerleme seçenekleri çeşitli efekt ekleme imkanı sunan bir video düzenleme ve oluşturma yazılımıdır.
500px: Best Photos
500px ("Beşyüz Piksel") ilham verici fotoğrafları seven herkes için bir ilk fotoğraf topluluktur. Portre manzara, yaban hayatı, soyut sanat için bizim toplum sürekli sanatın sınırlarını zorluyor.
500px ücretsiz uygulamayı indirmek ve en sevdiğiniz çekim toplamak ya da ilham verici sanatçılar izleyin.
TuneIn Radio
TuneIn Radio, toplam elli binin üzerinde kanal listesi ile mobil kullanıcılar arasındaki en popüler radyo uygulamalarının başında gelmektedir.
Yerli ve yabancı on binlerce radyo kanalının yer aldığı TuneIn Radioile 3G ya da kablosuz internet bağlantısı üzerinden dilediğiniz radyo kanalını dinleyebilirsiniz. Birçok Türkçe radyo kanalının da bulunduğu uygulama, sade ve kullanışlı arayüzü ile hemen her seviyeden kullanıcı için son derece başarılı bir kullanım kolaylığı sunuyor.
Photo Editor by Aviary
Aviary hem web üzerindeki hem de mobildeki kaliteli resim ve fotoğraf düzenleme uygulamaları ile tanınıyor. 
Uygulamanın temel özellikleri
  • Tek dokunuş ile düzenleme
  • Çerçeve ve efektler
  • Stickerlar
  • Renk dengesi
  • Kesme, çevirme ve düzeltme
  • Parlaklıkkontrast, renk sıcaklığı ve doygunluk ayarları
  • Fokus
  • Çizme ve yazı ekleme
  • Kendi trollerinizi yaratma
  • Kozmetik seçenekler
Aramalar: 2013 yılının en iyi Android uygulamaları,2013 yılının en iyi Android oyunları,2013 yılının en iyi Android oyun ve uygulamaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder