3 Ocak 2014 Cuma

Haftanın vizyona giren filmleri (03 Ocak 2014)

İşte yılın ilk filmleri; Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı, Patron Mutlu Son İstiyor, Oldboy,  Kusursuz, Halam Geldi
Oldboy
Oldboy
Tür: Aksiyon, Dram
Uzun yıllardır hapis tutulan bir adamın, serbest bırakıldığında ortaya çıkan korkunç bir sırrı öğrenmesiyle değişen hayatını konu alıyor.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
patron-mutlu-son-istiyor
Patron Mutlu Son İstiyor
Tür: Komedi, Romantik
Yapımcı, senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi senaryosu ister. Yapılması gereken film için yollara düşen senaryo yazarı, hem komik hem de ağlatan olaylarla karşı karşıya kalır.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
walter-mittynin-gizli-yasami
Walter Mitty´nin Gizli Yaşamı (The Secret Life Of Walter Mitty)
Tür: Komedi, Dram
Yönetmenlik ve başrol koltuğunda Ben Stiller'ın yer aldığı filmde, herkesin iyi hissetmesi için gereken potansiyelin içinde bir yerlerde gizlendiği anlatılıyor. Sessiz ve sıradan bir adam olan Walter'ın bir gün gerçek üstü hayaller görmeye başlamasıyla kaderi değişir.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
halam-geldi
Halam Geldi
Tür: Dram
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde medeniyetlerin birden fazla yaşadığı Akıncılar’da köyünde, 13 yaşında üç genç kızın gelin edilmesini konu alıyor.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
kusursuzlar
Kusursuzlar
Tür: Dram
İzmir, Çeşme'de Mayıs'ın son günleri. İstanbul’dan gelen iki kız kardeş, Lale ve Yasemin bir kaç ay önce vefat etmiş anneannelerinin Sakızlıkoy’daki yazlığında tek başlarına kalıyorlar. İlk başlarda oldukça iyi vakit geçiren kız kardeşleri, geçmişten gelen ve halen kanayan yaralar peşlerini bırakmayacaktır.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
Aramalar: yılın ilk filmleri,3 ocak 2014 vizyona giren filmler,Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı,Patron Mutlu Son İstiyor,Oldyboy,Kusursuz,Halam Geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder