17 Ocak 2014 Cuma

Bu hafta vizyona giren filmler(17 Ocak 2014)

Bu hafta vizyona 5 yeni film giriyor. İşte vizyondakiler.
düzenbaz2
Düzenbaz (American Hustle)
Tür: Dram, Suç
Dolandırıcı Melvin Weinberg (Christian Bale), FBI ajanı Jimmy Boyle (Bradley Cooper) tarafından yakalanınca onlar için muhbirlik yapmayı kabul eder. Melvin ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profili kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. Bu oyunu kurarken yalanlar artar ve işe daha fazla suçlu dahil olamaya başladıkça Melvin kime güveneceğini bilemez hale gelir ve en kötüsü FBI Melvin tarafından oyuna getirildiğini düşünmeye başlar.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.

cilgin-dershane-3
Çılgın Dershane 3
Tür: Komedi
Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.

kadin-isi-banka-soygunu
Kadın İşi Banka Soygunu
Tür: Komedi
“Kadın İşi”; farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık 4 kadının, kendileri için göze alamayacakları riskleri, şartlar ne olursa olsun birbirleri için göze alarak kalkıştığı banka soygunu macerasını anlatıyor. Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının sırt sırta verdiği film; gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın ne denli önemli olduğunu anlatırken, en zor şartlarda dahi gülecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemini de seyirciye eğlenceli bir şekilde hatırlatıyor.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.

karlar-ülkesi
Karlar Ülkesi (Frozen)
Tür: Animasyon, Macera
Maceracı ve iyi kalpli bir kız olan Anna, kız kardeşi Prenses Elsa'yı bulup yaşadığı krallığa sonsuz kış getiren laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğa çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff ve sadık Ren geyiği Sven'dir. Ayrıca Olaf adlı bir başka yol arkadaşları daha olur. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.

sen-sarkilarini-soyle
Sen Şarkılarını Söyle (Inside Llewyn Davis)
Tür: Dram Müzikal
Coen Kardeşler'in yine bir dönem dramasına imza attıkları Inside Llewyn Davis, 1960'lı yılların New York'unda geçiyor. 1960'lı yılların başında Greenwich Village, folk müziğin devrimine sahne olur. Film ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından ilhamla yola çıkarak, dönemin müzik piyasasında yaşananları ünlü sanatçılar Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşımakta.
Filmin fragmanı için buraya tıklayın.
Aramalar: Vizyondakiler,Sinema,American Hustle,Düzenbaz,Çılgın Dershane 3,Kadın İşi Banka Soygunu,Karlar Ülkesi,Sen Şarkılarını Söyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder